enhr ch

Lokacije

  Aerodrom Unije

  Aerodrom Unije

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500m iz aviona Cesnna C-182
  iznad Unija s pogledom na cijeli Kvarner

  Aerodrom Lučko Zagreb

  Aerodrom Lučko Zagreb

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500m iznad Zagreba. Uz najavu 3 dana prije i povoljne vremenske uvjete, mogući su skokovi i preko tjedna.

  Aerodrom Vrsar

  Aerodrom Vrsar

  Tandem skokovi padobranom Vrsar s 2500m iz aviona Cesnna C-206,osjetite 25 sekundi slobodnog pada!! Svaki povoljan vikend od svibnja do listopada, mogućnost skokova kroz tjedan za grupe uz prethodnu najavu.

  Aerodrom Zadar

  Aerodrom Zadar

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 3000-3500m iznad Zadra. Osjetite slobodan pad iznad srednje Dalmacije i Velebita.

  Aerodrom Hvar

  Aerodrom Hvar

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500-3500m Hvar iz aviona Cessna C-210. Doživite jedinstvenu zračnu panoramu srednje Dalmacije i jadranskih otoka. Idealna dnevna avantura uz Ultra Europe music festival.

  Aerodrom Lošinj

  Aerodrom Lošinj

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500m iz aviona Cesnna C-182 iznad Lošinja, s pogledom na Unije, Cres te cijeli Kvarner.

  Aerodrom Medulin

  Aerodrom Medulin

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500-4000m iznad Pule, Medulina s pogledom na Rt Kamenjak, Brijune, Kvarner i cijelu Istru.

  Aerodrom Sinj

  Aerodrom Sinj

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 2500 iz aviona Cessna C-182 iznad Sinja.

  Aerodrom Kaposvar, Mađarska

  Aerodrom Kaposvar, Mađarska

  Tandem skok padobranom i slobodan pad s 4000m. Padobranski skokovi iznad Kaposvara svaki povoljan vikend od travnja do listopada iz aviona Turbolet L-410.

  Aerodrom Kiliti, Siofok, Mađarska

  Aerodrom Kiliti, Siofok, Mađarska

  Tandem skokovi padobranom iz helikoptera MI-8, slobodan pad s 4000m iznad jezera Balaton. Jedistvena prilika za tandem skok padobranom iz helikoptera u ovoj regiji.

1 2